Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yanıcı malzeme muhtevaermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan safiha gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı bağırsakin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara seçmek mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile müstacel yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gündüz teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın yahut acil boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf allıkır.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, Yangın Merdiveni Kapısı yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangınlar sırasında meydana mevrut ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan değil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı yerine bina kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa muhtevabünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna rabıtalı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı haber çalmak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page